Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Din nou despre tir si despre precizia replicilor airsoft

duminică, 22 septembrie 2013

Asa cum am aratat si in unele articole precedente, in cazul tirului static si a celui dinamic cu replici airsoft, conteaza foarte mult precizia. Daca la jocurile de tip simulare-lupta precizia nu este extrem de importanta, - deoarece tinta este intregul corp al adversarului, - in cazul probelor de tir trebuie sa stim ce replica alegem pentru ca rezultatele sa fie macar satisfacatoare, daca nu bune...
Dupa cum stiti am facut de-a lungul timpului nenumarate teste cu diverse replici si acum putem emite o parere suficient de avizata, pentru a va spune ca intre pistoalele tip airsoft se detaseaza cu brio Ruger MK 1.
Nu vom face acum o noua prezentare a acestui pistol, avem destule pe acest blog.
Va atragem atentia doar asupra imaginii de mai jos care ilustreaza faptul ca si la o distanta apreciabila de nu mai putin de 15 metri ( aproximativ 50 picioare in sistemul anglo-saxon) Ruger MK 1 reuseste performante de precizie chiar ceva mai bune (in unele cazuri) decat un pistol cu aer comprimat!
S-au folosit bb-uri cu greutatea de 0,36 grame in cazul Rugerului si pellete de 0,49 grame in cazul pistolului Gamo P-900.
Tinem sa subliniem totusi faptul ca cele mai bune rezultate se obtin intre 7,5 si maxim 10 Metri, la tinte adaptate pentru aceste distante.
Imaginea vorbeste de la sine pentru performantele despre care vorbeam, la 15 Metri...


Si de la 7,5 Metri (25 Feet):


De asemenea, cateva alte imagini sugestive ce denota precizia unor replici airsoft, comparativ cu precizia unui pistol cu aer comprimat obisnuit (Baikal ). Distanta folosita in cazurile de mai jos a fost de 10 Metri:




0 comments

Trimiteți un comentariu