Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Carabina MK1, o adevărată armă cu aer comprimat! (2) VIDEO

vineri, 1 martie 2013

Ruger Mk1 Carbine test 10 Meter (33 Ft.) & Poor Man's Chrono:
 Despre pistolul Ruger MK1 cat si despre carabina cu acelasi nume am scris suficient de mult pe acest blog, asa ca nu voi insista acum. 

Va invit  doar sa urmariti doua filmari recente, iar comentariile  va apartin!  Din punctul meu de vedere, este o replica excelenta,   bine realizata, fiabila, precisa si extrem de puternica.  
Cititi si:

Postam si cateva imagini elocvente privind precizia acestei replici, comparativ cu cea a pistolului Ruger MK1 dar si a pistolului cu aer comprimat Baikal MP 53. Distanta: 10 metri in toate cazurile de mai jos:








1 comment

O serie de teste au fost efectuate pentru a determina vitezele necesare pentru peletele de metal (alice) pentru pistol cu ​​aer comprimat (calibre 0.177 și 0.22) și gloante calibrul 0.38 (gloanțe de 9 mm.) pentru a determina viteza minima necesara producerii de rani.Cu alice 0.177 calibru (4,5 mm) cântărind 8.25 grains (0,53 grame)e necesară o viteză minimă de 101 m / s (331 ft /s) pentru a perfora pielea. La calibrul 0.22 (5,5 mm calibru) alice/pelete cântărind 16.5 grains (aprox. 1 gram)e nevoie de o viteză minimă de 75 m (245 ft / s) / Un glonte rotund calibrul .38 (9 mm)cântărind 113 grains (7,3 grame)perforeaza pielea la 58 m/s (191 ft / s). Aceste studii par să indice faptul că proiectilele usoare au nevoie de viteza mai mare pentru a perfora pielea decat cele de calibru mai mare si mai grele.
Printr-un calcul aproximativ putem deduce ca un proiectil de 6 mm calibru pentru airsoft are nevoie de minim 146 m/s (480 ft/s) la o greutate de minim 0,50 grame pentru a perfora pielea. Asta inseamna o energie de aproximativ 4,6 Jouli, imposibil de atins cu orice replica airsoft comuna! Totusi, se considera periculoase orice replici cu energia mai mare de 1,35 Jouli , iar nivelul de penetrare e plasat intre puterile de 3 si 4 Jouli. Agenția Forensic Science din Irlanda de Nord a evaluat astfel energia de de la care o armă cu aer este considerata o armă de foc capabila să provoace o rană semnificativă între 3-4 Jouli. Carabina MK1 se incadreaza EXACT in aceasta categorie.

3 martie 2013 la 13:11

Trimiteți un comentariu