Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Pistoale airsoft dedicate tirului: Spring P 362 Airsoft Gun

luni, 25 februarie 2013

Sunt multi jucatori impatimiti de airsoft care isi doresc sa fie performanti si in ceea ce priveste tirul la tinta, - asa cum exista nenumarati utilizatori de arme cu aer comprimat care fac acelasi lucru. Din pacate, la noi legislatia este restrictiva in ceea ce priveste achizitionarea unui pistol cu aer sau a unei pusti de acest fel, actele necesare fiind similare ca pentru obtinerea unui permis pentru o arma de foc, - asa cum am aratat in articolele de la inceputul acestui blog.

Astfel, utilizatorii de replici airsoft trebuiau sa se multumeasca sa traga la tinta cu ce se gasea pe piata, deseori replicile in cauza neoferind nici pe departe o precizie similara armelor cu aer, fie ele cu pellete clasice sau cu bile metalice rotunde de calibrul 4,5 mm....
Iata insa ca azi exista pistoale airsoft dedicate tirului de performanta, foarte asemanatoare constructiv cu omoloagele lor cu aer comprimat!
Spring P 362 Wood Handle  Airsoft Gun este un exemplu in acest sens. Comprimarea arcului care actioneaza pistonul este realizata cu ajutorul unui levier, exact ca la unele tipuri de arme cu aer, constructia este metalica si de buna calitate, precizia este excelenta, iar puterea (masurata cu chronograful) de 0,6 Joule confera o viteza de aproape 330 fps (100 m/s) cu bile de 0,12 grame, sau de peste 62 m/s cu bile grele de 0,30 grame, - ceea ce este suficient pentru tirul la 10 metri, standard pentru pistoalele cu aer...
Mai jos un scurt videoclip cu acest pistol. Date suplimentare AICI (click pe link)
Asteptam acest pistol si in Romania.

























0 comments

Trimiteți un comentariu