Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

ACADEMIA MILITARĂ de... Airsoft!

marți, 30 octombrie 2012

Pe 23.06.2012, Sindicatul Polițiștilor din România „ DIAMANTUL " a organizat un concurs de tir dinamic cu arme de airsoft pentru membrii săi. Evenimentul s-a vrut a fi atât un mijloc de socializare cât și, în condițiile în care conducerea ministerului consideră că un polițist poate fi expert în mânuirea armamentului cu numai cinci cartușe pe trimestru, o posibilitate de antrenament în mânuirea pistolului.

Întâlnirea a fost un succes, participanții s-au distrat copios, singurul regret fiind acela că nu au existat decât trei medalii...





In condiţiile în care preţul muniţiei în România este mult mai mare decât în ţări unde veniturile sunt de câteva ori mai mari decât la noi, iar preţul poligoanelor prohibitiv ( cel puţin pentru mine), am căutat o alternativă pentru a nu-mi pierde definitiv bruma de abilitate la tragere pe care o am.

Pentru tirul dinamic,  consider că un surogat poate fi un pistol de airsoft, nu neapărat foarte scump, cu care să tragi câteva bb-uri în curte când ai timp.

Am încercat să atrag şi alţi colegi şi am organizat un concurs  ! 
 Si uite ce a ieşit ...
sursa




0 comments

Trimiteți un comentariu