Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Calculator online pentru puterea replicilor de arme

luni, 16 aprilie 2012

Prin amabilitatea  http://americanairrifle.com/convert.htm ne-a fost pus la dispozitie un calculator cu ajutorul caruia poate fi calculata puterea unei replici de airsoft.
La ce iti poate fi util un astfel de calculator? De exemplu, vrei sa comanzi o replica airsoft, iar pe site iti zice ca replica scoate 300 fps ( feet per second/ sau pe romaneste: "picioare pe secunda"). Pe tine insa te intereseaza cati metri pe secunda scoate si nu cate picioare. Folosind calculatorul pentru energie de mai jos, stiind fps-ul si greutatea bilelor pe care le vei folosi, dupa ce ai introdus datele in primele doua casute, apesi calculeaza si vei afla energia in Jouli, viteza in metri/secunda si distanta maxima la care va bate replica ta. Pe alte situri iti arata doar puterea replicii in J (Jouli) si atunci folosesti al doilea calculator, cel pentru distanta.

Daca acest calculator nu functioneaza pe blogul nostru, accesati pagina originala: http://americanairrifle.com/convert.htm

Choose System, type in any two variables
and press calculate 

System: 
English   Metric   

Velocity:
 ft/s
 m/s

Pellet Weight:
 grains g

Muzzle Energy:
 ft-lbs. joules   

De asemenea va oferim urmatorul calculator online:

Calculator energie

Viteza(FPS):
Greutate bila(g):
Click pentru calcul:
Energia (J):
Viteza (m/s):
Distanta max (m):

Calculator distanta

Puterea(J):
Greutate bila (g):
Click pentru calcul:
Viteza (m/s):
Distanta max (m):
E important de stiut ca informatiile furnizate de acest calculator sunt orientative si ca in realitate anumiti factori fizici pot influenta rezultatele.


0 comments

Trimiteți un comentariu