Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Clasament realizat de RedWolf: Top 10 pistoale ( video)

vineri, 16 martie 2012

Va voi prezenta un clasament al celor mai bune pistoale , in viziunea celor de la RedWolf Airsoft. Prezentarea incepe cu modelele cele mai scumpe, realizate complet din metal si continua cu cele ceva mai ieftine.
Personal consider ca in acest clasament si-ar fi avut locul si BERETTA M9 Vertec full metal ( click pe link pentru detalii), un pistol  bine realizat, cu o putere decenta si care poate fi achizitionat la noi la un pret de aproximativ 400 lei.
Daca ar fi sa comentez putin videoclipul urmator, as zice ca modelul Colt Hi-Capa 5.1 FULL METAL realizat de Well ( click pe link) este cel mai bun pistol din seria celor prezentate, - insa asta depinde de gustul fiecaruia... oricum, respectivul Colt poate fi o alegere buna tinand cont de performantele sale dar si de pretul sau care este de numai 370 lei.


Desigur, pentru cine doreste mai mult de la un pistol airsoft, poate sa aleaga:
De asemenea, pentru altceva decat antrenament si tir airsoft, puteti accesa linkul:

1 comment

Anonim spunea...

Colt Hi-Capa 5.1 FULL METAL este cel mai bun. Si e fiabil si precis. Am tras cu el peste 5000 de bile si e ok la fel ca la inceput. SUCCES!

29 martie 2012 la 10:00

Trimiteți un comentariu