Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Carabina UHC Super 9 Pro (video)

miercuri, 22 februarie 2012


Despre Carabina UHC Super 9 Pro  am mai vorbit in postarile de pe acest blog. Pentru a revedea articolul precedat dati click pe acest link
Replica Sniper UHC SUPER 9 PRO cu propulsie manuala este inspirata de modelul militar american M40 (Remighton 700).
Este extrem de fiabila si populara. Pot fi atasate 2 tipuri de incarcatoare: unul pentru cartuse si unul normal.
Pachetul contine:replica, incarcator pentru cartuse, 10 cartuse, incarcator rapid (atasat pe langa teava), circa 100 bile, manual de utilizare.
Este o pusca clasica lipsita de "briz-brizurile" armelor moderne, un model simplu, puternic si precis care face realmente placere oricarui tragator. Cu o putere de peste 1,5 Jouli, propulseaza proiectilul de 0,20 grame cu peste 120 m/s, avand o buna precizie chiar peste 30 metri. Folosind bile de 0,25 grame viteza proiectilului este de 110 m/s insa creste precizia, asa cum se observa in film.
Chiar si cu bile mai grele, cum sunt cele de 0,28 grame ( nerecomandate jocurilor airsoft deoarece pot produce rani!) viteza ramane superioara celei de 100 m/s, precizia fiind admirabila.
 Carabina Airsoft UHC Super 9 Pro  poate fi cumparata la un pret de 410 lei.

Iata si un test de tir propriu:


Si cateva tinte adaptate pentru pustile airsoft:


4 comentarii

Anonim spunea...

Este o pusca bunicica din cate vad. Dar de ce trageai cu ea in weceu?!!!

19 august 2012 la 06:40
Unknown spunea...

As vrea sa stiu mai multe despre aceasta carabina referitor la inbunatatirile ce se pot face , putere, precizie si daca se gasesc piese de schimb.Eu nu joc airsoft pentru tir ma intereseaza .Ma deranjeaza faptul ca vanzatori de produse airsoft nu fac referire si la aceste aspecte. Multumesc

4 aprilie 2015 la 03:32
Anonim spunea...

Nu e cine stie ce fiabila.... a mea zace stricata de un an de zile si nu stiu daca o mai repar. A fost destul de puternica, avea cam 1,8 Jouli insa s-a stricat mecanismul de hop-up. Pur si simplu cand am reglat s-a spart locasul care e de plastic. Nu mai are precizie si nici putere. Nu recomand.

6 aprilie 2015 la 00:08
Unknown spunea...

Trimiteți un comentariu