Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Armele Airsoft & Paintball folosite pentru autoapărare ?....

joi, 12 ianuarie 2012

Pentru unii poate parea o gluma, - insa dupa ce urmariti filmul acesta veti vedea ca folosirea replicilor Airsoft cu calibrul 8 mm precum si a replicilor de Paintball, pentru autoaparare ( Self-Defense) este o optiune... Repetam: conform legislatiei de la noi, replicile airsoft si paintball NU pot fi folosite pentru autoaparare. In alte state insa acest lucru este permis, sau nu este interzis in mod explicit. Se utilizeaza in special replici paintball ce folosesc proiectile cu praf iritant-lacrimogen.
Datorita calibrului mare si a fortei de impact importante, aceste replici pot fi utilizate pentru stoparea unui agresor care patrunde pe o proprietate privata... de exemplu. Insa acest lucru nu este recomandat cu toate ca  durerea este teribila si nicio victima nu va putea fi acuzata ca .... nu s-a aparat cum a putut! Retineti: Efectul de STOPARE a unei agresiuni este MIC in cazul replicilor airsoft, - acestea fiind ineficiente in cazul unui atac serios!
Pentru alte date, urmariti si articolele:
----------------------
8 mm. Airsoft guns & Paintball Guns used for Self-Defense? Why not? Watch the movie!
More information : "Airsoft Tir"
http://www.airsoft-ro.com/
... si un film despre efectele unei arme Paintball care trage cu proiectile Pepper-Ball:

0 comments

Trimiteți un comentariu