Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

La inceput de drum.... Tir pentru timpul liber

miercuri, 21 decembrie 2011






Urmeaza o imagine ilustrativa pentru performantele pistolului airsoft Ruger Mk1 comparativ cu pistolul cu aer comprimat Gamo P 900 de la distanta de sase metri, asupra unor tinte adaptate in mod corespunzator pentru aceasta distanta. Precizam ca gazul folosit de Ruger a fost Walther, iar bilele au avut greutatea de 0,36 grame (pentru o mai buna precizie). Pistolul Gamo a folosit pellete cu greutatea de 0,49 grame. 
Dupa cum se observa, MK 1 reuseste performante similare (daca nu chiar mai bune!) cu ale pistolului cu aer comprimat.
De asemenea, fara legatura directa cu airsoftul, - dar in stransa conexiune cu "tirul sportiv", - va prezentam un scurt video despre tirul cu pistolul-arbaleta cu puterea de 50 LBS (echivalent 7,5 Joule):


Tinta folosita la teste este aceasta:


Mai multe informatii aici:
http://www.youtube.com/user/AGR2010ROU/videos

http://www.daciarex.ro/
Bonus: Doua tinte speciale pentru arbaleta 30 Metri si pistol-arbaleta 10 Metri (asemanatoare cu cele pentru "pistol-viteza" reduse pentru 10 Metri):

0 comments

Trimiteți un comentariu