Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Pistolul Colt Hicapa 5.1 prezentare

miercuri, 30 noiembrie 2011


O foarte scurta prezentare a unei replici reusite, pistolul Colt Hi Capa 5.1 inch ( teava de lungime medie), produs de Firma Well si comercializat la noi cu preturi accesibile. Il gasiti AICI cu numai 339 lei. Este un pret bun, daca tinem seama de faptul ca e un pistol reusit, rezistent, metalic si destul de precis. Este deseori folosit in competitiile airsoft.


Tip replica: Pistol 
Tip propulsie:Greengas 
Mod de tragere:Semi-Automat 
Material corp:Metal 
Hopup: Da, Ajustabil 
Siguranta :Da 
Greutate replica:1,04 kg 
Lungime replica: 22 cm 
Filet amortizor:Nu 
Capacitate incarcator:25 BBs 
Corp incarcator:Metal 
Viteza de propulsie: 90-100 m/s
Greutate bile recomandata: 0,20-0,25 grame

Detalii: Pistol Airsoft Hicapa 5.1 facut de Well, un model de pistol foarte economic, din metal, cu performante bune si o greutate de putin peste un kilogram. Are incarcator de capacitate mare de 25 BBs. 

Blowback: Da 

0 comments

Trimiteți un comentariu