Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

"Urban Sniper", o o puşcă cu lunetă demnă de laudă

miercuri, 5 octombrie 2011



Pusca cu luneta "Urban Sniper" produsa de firma ASG.... comentariile sunt de prisos! Este una dintre cele mai precise pusti actionate cu arc, - testul de 30 metri o dovedeste cu prisosinta.


 In plus, poate fi achizitionata la un pret acceptabil, comparativ cu alte asemenea replici. Pe siteul ASG, caracteristicile de putere sunt 1,88 Jouli, insa in realitate "Urban Sniper" dezvolta o putere de 2 Jouli ceea ce duce la o viteza la iesirea de pe teava de nu mai putin de 464 FPS adica 141 m/secunda cu bile de 0,20 grame. Cu bile de 0,28 grame ( pentru precizie suplimentara) obtinem respectabila viteza de 120 m/s ceea ce este suficient pentru o replica airsoft. Cu bile grele de 0,36 grame ( bune pentru vrabii, nu-i asa?!)  inca vom obtine peste 105 m./s. Recomand acest sniper tuturor doritorilor de tir. Sa va mai spun ca in pretul de numai 496 lei sunt incluse si luneta si bipodul?....
Urban Sniper ASG

1 comment

Anonim spunea...

Referitor la precizie,nu prea.I-ti zic asta deoarece am vazut grupajul in tinta!in videoclip.pe cinstite ce distanta s-a folosit?tinind cont de parapet (rotpod)=(craci unde se sprijina pusca)trebuia sa le bagi grupete toate bilele!!s-au luneta nu intersecteaza verticala cu orizontala,unde i-ti da eroare avind spatiu liber la intersectare??

2 octombrie 2012 la 06:10

Trimiteți un comentariu