Instrucțiuni pentru imprimarea țintelor

Pentru formatul standard A4: La printare veti intra in meniul corespunzator si veti alege File / Page Setup , bifand optiunea "Portrait", astfel ca imaginea sa fie tiparita "in picioare".
Treceti apoi la optiunea "Margins (millimeters)" si inlocuiti setarile implicite cu "ZERO", in asa fel incat pagina sa aiba marginile stabilite de noi in imagini, fara alte adaosuri.... Bifati "Centering" inclusiv la optiunile orizontal si vertical, apoi bifati "Fit to 1 by 1 page".

Un nou test de tir cu Colt National Match

miercuri, 19 octombrie 2011

Un nou test cu pistolul Colt National Match ( BB Gun Repeater), de la distanta de 8 metri ( 26 piciore / feet ) cu bile de 0,20 grame. Tinta folosita este cea din imaginea de mai jos:Au fost trase cate 10 bile asupra fiecarei tinte, iar rezultatele au fost notate si pot fi vazute in imaginea urmatoare:




Chiar daca punctajul cel mai mare a fost cel obtinut la tinta din dreapta ( 91 puncte din 100 posibile ) , totusi grupajul cel mai bun este, - dupa cum se observa, - la tinta din mijloc ( punctaj 85 din 100 posibile).
De asemenea, anexez un videoclip cu una dintre tragerile efectualte cu pistolul cu arc Colt National Match calibru 6 mm. ( 0.24 inch).

Test tir Colt National Match 8 m. ( 26 Ft.)


0 comments

Trimiteți un comentariu